Dolly, here I come!

Dolly på Globen! (snabbt photoshoppad av yours truly)

Just nu sitter jag på ett tåg som är påväg till vår fina huvudstad. Anledningen? Jag VANN Anna Trobergs Dolly Parton-tävling (name-dropping ftw!) med mina bidrag och ska alltså befinna mig i Globen om ett par timmar! Att säga att jag blev glad över vinsten skulle vara att underdriva. Mitt hjärta satt i halsgropen och när jag läste på Annas blogg att jag vunnit skuttade jag omkring i lägenheten ett tag.  Senast jag gjorde det var när jag först kom in som beta-testare i Pottermore och sedan när jag faktiskt fick logga in på sidan. Det kommer bli ett blogginlägg eftersom, borde redan skrivit om det.

Det lönade sig tydligen att skicka in två bidrag också, vilket känns lite kul med tanke på att jag egentligen hade ännu fler idéer som jag vill producera. En idé jag hade var att virka hunden i Me and Little Andy (Dollys absolut sorgligaste låtar) men det fanns det inte tid med. De andra bidragen var också fina, jag gillade faktiskt speciellt videon som också fick pris så det tyckte jag var välförtjänt.

I Stockholm kommer jag försöka träffa en massa mysigt folk så om du vet med dig att du är mysigt folk så hör av dig vettja, med reservation för att jag inte har så många icke-uppbokade stunder kvar. Jag ska dessutom gå på sista träffen med utbildningsnätverket jag är med i genom mitt utbildningsengagemang inom Ung Pirat. Förhoppningsvis kommer vi i UP igång med utbildningsverksamheten snart också vilket påminner mig om att jag borde skriva projektbeskrivningar till Piratpartiets utbildningsverksamhet. Inte nog med det ska jag fixa dagordning till partistyrelsens septembermöte i helgen. Men givetvis kommer det inte ske idag för idag ska jag såklart fokusera på Dolly. Därför går mediaspelaren på datorn på högvarv med Dolly Parton-låtar i hörlurarna.

När jag tänkte igenom mina vänner och vem som skulle vilja gå med mig var valet ganska enkelt med tanke på att Karro och jag har ungefär samma musiksmak plus att jag hela tiden bjuds på fantastiskt god mat och lika goda drinkar varje gång jag är i Stockholm. Och ej att förglömma roligt sällskap! Det har inte varit en enda gång gästvänligheten har varit annat än på topp så det var verkligen dags att bjuda igen. Dolly Parton i Globen känns som som ett utmärkt tillfälle.

Jag har massvis med förväntningar, men jag tror att jag mest vill att hon sjunger några av sina äldre låtar eftersom de är de jag älskar mest av alla. Hennes nyare är bra (vad med Dolly är inte bra liksom?) men 9 to 5 och liknande har en speciell plats i mitt hjärta. Anna säger att hon har svårt att bestämma vad hon ska ha på sig, det problemet har inte jag. Klänningen jag fick av Klara, lite babydoll 50-tals inspirerad, svart med vita små prickar är det enda rätta.

Dolly, here I come!

Tags: , , , , , ,